Što možemo učiniti za Vas?

Pri izradi online treninga i obrazovnih modula, brinemo se za kvalitetu samog sadržaja, primijenjenih metoda učenja, ali i vizualnog i audio izričaja.

primjena alata za online edukacijU, E-learning i valorizaciju znanja

Znate temu, znate predavače, upoznati ste s profilom polaznika, ali ne znate kako dalje? Bez obzira je li Vaša edukacija / trening / webinar jednokratnog tipa (npr. u okviru projekta) ili dio obrazovnog ciklusa, dopustite da Vam pomognemo osigurati najveću moguću razinu kvalitete i učinkovitosti. 

Priprema multimedijskog obrazovnog sadržaja za digitalnu distribuciju

Video i audio materijal u svrhu edukacije moguće je izraditi kao samostalan proizvod ili kao jedan od dijelova veće i složenije obrazovne cjeline. Nudimo Vam izradu animacija, snimanje na terenu ili u zatvorenom prostoru, namijenjeno različitim ciljnim skupinama, visoke razine kvalitete i različitih mogućnosti distribucije.

Osmišljavanje i provedba radionica i participativnih koncepata

Ukoliko želite okupiti određeni broj korisnika ili stručnjaka, kako bi ih uključili u dizajn proizvoda ili usluge, postigli kompromis oko određenog pitanja ili osigurali razmjenu ideja u interaktivnom okruženju, nudimo iskusne moderatore koji će pripremiti i održati takav događaj, uz tehničku podršku, te foto i video dokumentiranje događaja.

Digitalizacija postojećih obrazovnih sadržaja

Javite nam se ako trebate pomoć pri prilagodbi već postojećih edukativnih materijala online formatu. Izazovi prijenosa znanja u digitalnom okruženju razlikuju se od onih pri uobičajenom poučavanju. Dopustite da Vam pomognemo napraviti korak dalje od dijeljene prezentacije i audio-video snimke prezentera.

tečajevi i individualna poduka (PODUKA O UČENJU)

Ponekad je problem s organizacijom i strukturiranjem učenja jedino što stoji između Vas i željenog osobnog ili profesionalnog cilja. Poučavanje i učenje naša je strast, pa ćemo Vam rado pomoći u grupnom ili individualnom savjetovanju kako usvojiti određeni sadržaj ili Vas jednostavno naučiti – kako učiti. 

Savjetovanje pri pripremi online treninga, webinara i edukacija

Kako strukturirati online trening? Koje metode primijeniti? Postoje li dostupni i prilagodljivi alati koji bi edukaciju učinili privlačnijom ili učinkovitijom? Koji su tehnički preduvjeti koje morate zadovoljiti kao edukator ili polaznik? Što ako polaznici nisu usredotočeni? Kako osigurati kvalitetniju interakciju s polaznicima? Pitajte nas…

Što nas čini dobrima?

Andragonica pristupa razvoju radionica i digitalnih edukacija na integriran i profesionalan način. Naš tim stručnjaka okuplja pedagoge, psihologe, stručnjake za video i audio produkciju, dizajnere i IT podršku.

Kreativnost

Gotovo su svi sektori djelatnosti tijekom 2020. i 2021. godine bili prisiljeni barem dio svog poslovanja, edukacija i provedbe projekata u velikoj mjeri preseliti u online okruženje. Iako je to nedvojbeno doprinijelo razvoju opće informatičke pismenosti, neprestana izloženost digitalnim sadržajima također je uzrokovala zamor ciljnih skupina. Upravo je zbog toga nužan svjež i kreativan pristup osmišljavanju novih edukacijskih sadržaja namijenjenih online provedbi i/ili distribuciji. Shvaćajući taj izazov, težnja nam je razviti interaktivne edukacije koje će zadržati pažnju i entuzijazam polaznika, bez obzira o kojoj se temi radilo.

Učinkovitost

Jasno definiranje željenih ishoda pojedine edukacije, webinara, radionice, ključno je za uspješan prijenos znanja. To je razlog što se u inicijalnim koracima suradnje s klijentom fokusiramo upravo na određivanje ciljeva, kojima se rukovodimo pri strukturiranju obrazovnih cjelina, odabiru tehnoloških rješenja, primjeni metoda povezivanja s polaznicima i njihovog lakšeg uključivanja i koncentracije. U samom početku pokušat ćemo saznati što više o Vašim polaznicima kako bismo konačan proizvod u najvećoj mogućoj mjeri prilagodili njihovim očekivanjima i potrebama daljnje primjene usvojenog znanja. 

Stručnost

Možda smo kreativni i razigrani, ali nismo neozbiljni! Andragonica vodi računa o svojim partnerima, vremenskim rokovima, a uvijek težimo maksimizirati vrijednost za novac, vodeći računa o kvaliteti izrađenih sadržaja i kontinuiranom poboljšanju. Svaki je zadatak poseban, svaka je tema različita a polaznici nova grupa individualaca. U razgovoru s Vama, pokušat ćemo doznati što više o okolnostima u kojima se edukacija ili radionica odvija, ciljnim skupinama, Vašoj viziji i potrebama, te Vam ponuditi pomoć tamo gdje uočimo da je ona najpotrebnija. Slobodno nam se obratite, čak i ako niste sigurni možemo li Vam pomoći!